Πολιτική

Ο Χ.Τουτουντζίδης υποψ. αντιπεριφερειάρχης με τον Αν.Μπόλαρη

Στον αυτοδιοικητικό στίβο κατέρχεται ο γνωστός δικηγόρος Κιλκίς Χριστόφορος Τουτουντζίδης.
Ο κ. Τουτουντζίδης θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με τον ανεξάρτητο συνδυασμό (Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση Κ.Μακεδονίας) «Συμμετέχω» του υποψήφιου περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Αναστασίου Μπόλαρη.
Από τον συνδυασμό ανακοινώθηκε ότι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Κιλκίς θα είναι ο ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Σπίγκος, ο ελεύθερος επαγγελματίας Ιωσήφ (Γιόσκας) Παυλίδης, η επίσης ελεύθερη επαγγελματίας Γκιουλνάρα (Κούλα) Ιορδανίδου-Ποζίδου και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, λογιστής – φοροτεχνικός από το Πολύκαστρο.

Αυτοβιογραφία
Από το εκλογικό γραφείο του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χριστόφορου Τουτουντζίδη, που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση – «Συμμετέχω» του υποψήφιου περιφερειάρχη Μάρκου Μπόλαρη, δημοσιοποιήθηκε το ακόλουθο αυτοβιογραφικό σημείωμα:
« Γεννήθηκα την Πέμπτη 20 Ιουνίου 1074 στο Μάλμε της Σουηδίας από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες τους Θεόδωρο Τουτουντζίδη και Ευαγγελία Καλογιάννη, και επέστρεψα στην Ελλάδα το 1977.
Από το 1980 εγκαταστάθηκα μονίμως στο Κιλκίς. Αποφοίτησα το 1992 από το β’ λύκειο Κιλκίς με βαθμό 19,9 και πέτυχα την εισαγωγή μου στην νομική σχολή Κομοτηνής. Ασχολήθηκα με τον φοιτητικό συνδικαλισμό καταλαμβάνοντας την θέση του αντιπροέδρου του συλλόγου φοιτητών νομικής.
Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως λοχίας την περίοδο 1996-1998 στην Λήμνο και στο φυλάκιο της Δοϊράνης.
Το 1999 έγινα μέλος του δικηγορικού συλλόγου Κιλκίς και ασκώ έκτοτε την δικηγορία στο Κιλκίς διατελώντας μεταξύ άλλων νομικός σύμβουλος της εταιρίας Διαχείρισης Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς, του Επιμελητηρίου Κιλκίς και άλλων επιχειρήσεων και φορέων.
Έχω ενεργό συμμετοχή σε συλλόγους όπως την Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς και τον φιλοζωϊκό σύλλογο Κιλκίς και είμαι επίτιμο μέλος του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς (ΜΟΚ). Αρθρογραφώ συχνά στον τοπικό Τύπο και ομιλώ αγγλικά και γαλλικά.
Είμαι έγγαμος με την Σταυρούλα Γκέντζου και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά την Ειρήνη και τον Θεόδωρο, έξι και τεσσάρων ετών αντιστοίχως.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα