Πολιτική

Χ.Τουτουντζίδης: «Να φράξουμε τον «δρόμο» στους ίδιους ανίκανους «σωτήρες» της χώρας»

Στον Άσπρο, το Αξιοχώρι, τον Λιμνότοπο και την Σιταριά περιόδευσε την Πέμπτη 15.1.15 ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του «Ποταμιού» Χριστόφορος Τουτουντζίδης κάνοντας λόγο «για το ουσιαστικό νόημα της πολιτικής, που δεν μπορεί παρά να είναι η επίλυση των ανθρώπινων προβλημάτων». Σε συνομιλία με τους κατοίκους του Άσπρου και του Αξιοχωρίου αναφέρθηκε στο ότι, «μετά από τέσσερα συνεχή χρόνια έλλειψης υπεραστικής σύνδεσης των χωριών αυτών, με πρωτοβουλία των κατοίκων, ως δικηγόρος τους συνέταξε το κείμενο, που υπέγραψαν 377 άτομα, προωθώντας το στις εφημερίδες και τα βουλευτικά γραφεία. Ήταν μία υπόσχεση που τήρησε μετά το πέρας των περιφερειακών εκλογών. Σήμερα αυτά τα χωριά έχουν σύνδεση».
Όπως τόνισε, «τα προβλήματα των ανθρώπων δεν μπορούν να έχουν χρώμα και πολιτικούς χαρακτηρισμούς και πολιτική πράξη είναι μόνον η επίλυσή τους. Αυτούς που επικαλούνται τις παλαιές αγκυλώσεις και τις όποιες εξυπηρετήσεις, ζητώντας ως ανταμοιβή την ψήφο, πρέπει επί τέλους να τους αποκρούσουμε. Δεν πρέπει να οδηγηθούμε πάλι στους ίδιους ανίκανους, ανεπάγγελτους ή αμοραλιστές «σωτήρες» της χώρας».

Περισσότερα

Δεξίωση του επανεκλεγέντος δημάρχου Κ.Σιωνίδη προς τους υποψηφίους της παράταξης «Παιονία της Προόδου»

Ευχαριστήρια δεξίωση παρέθεσε ο επανεκλεγής δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης προς τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» την Τρίτη […]

Δείτε ακόμα