Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Του γύρισαν την πλάτη

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η συνάντηση “ανταλαγής απόψεων” στο Κοιλάδι για την παράνομη μεταφορά του Ηρώου Κοιλαδίου στο Χειμαδιό, αλλά απ΄ότι καταλάβαμε δεν υπήρξε καμία ανταλαγή, αφού στην αίθουσα του καφενείου υπήρχαν μόνο κάτοικοι του Χειμαδιού.

Η Κοιλαδιώτες συγχωριανοί του γύρισαν την πλάτη και απέφυγαν να παραβρεθούν στην συνάντηση για να αποφύγουν την σύγκρουση μαζί του και την παράνομη απόφαση που πήρε να κάνει ακόμα και ψηφοφορία την στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι η κάτοικοι του Χειμαδιού είναι πολυπληθέστερη του Κοιλαδίου.

Η συνέχεια στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς το βράδυ της Δευτέρας στην παράνομη και παράτυπη ψηφοφορία που θα φέρει προ των ευθυνών τους όλους τους δημοτικούς συμβούλους για την απόφαση που θα ληφθεί για μιά αυθαίρετη μεταφορά ΗΡΩΟΥ που θέλουν να γίνει νόμιμη.

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Δείτε ακόμα