Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Τώρα που «γυρίζει»

Επ’ ευκαιρία, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Κιλκίς συνεχίζεται να υφίσταται άλλη μία, ακόμη μεγαλύτερη, εκκρεμότητα, όσον αφορά στα έργα αθλητικής υποδομής.

Πρόκειται γιά… το «στοιχειωμένο» έργο της κατασκευής κλειστού προπονητηρίου – προθερμαντηρίου, στον χώρο πίσω από την παλαιά κερκίδα, και της αποπεράτωσης της ανακαίνισης – αναβάθμισης αυτής της κερκίδα.

Που μας είπαν αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, ότι «τελείωσε», και …”τελειωμό» δεν είχε!

Είναι, επί τέλους καιρός να συντονισθούν όλοι οι φορείς τοπικής εξουσίας και «σαν μία γροθιά» να απαιτήσουν φορτικώς την προώθηση και αποπεράτωση …του «στοιχειωμένου» έργου.

Όλοι τους να εκδηλώσουν «συμπαγή» και δυναμική παρέμβαση προς τον αρμόδιο υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, μη δεσμευόμενοι από «βαρίδια» του τύπου «πολιτική» ή «παραταξιακή τοποθέτηση» «πολιτικό κόστος» και άλλα συναφή.

Ίσως η τωρινή συγκυρία να αποδειχθεί η καλύτερη, αν όλοι αυτοί οι παράγοντες δράσουν συλλογικώς και την αξιοποιήσουν.

«Τώρα που γυρίζει», μετά την έναρξη των άλλων δύο σημαντικών έργων, δηλαδή της ανακατασκευής και αναβάθμισης (αντικατάστασης ελαστικού τάπητα ή ταρτάν) του περιφερειακού στίβου και των σκαμμάτων του δημοτικού σταδίου Κιλκίς και της ανάπλασης της περιοχής λίμνης Δοϊράνης.

Περισσότερα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]

Έντονο ενδιαφέρον

“Όλοι μαζί γιά την παράταξη και το Κιλκίς”. Και μόνον ο τίτλος αρκεί, γιά να προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον γιά εκδήλωση […]

Δείτε ακόμα