Γενικά

Τοποθέτηση νέων χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Την τοποθέτηση νέων, αμφίπλευρων, χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στο ύψος του κόμβου Γαλλικού, πραγματοποίησε η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, ανταποκρινόμενη άμεσα στην αντικατάσταση των τμημάτων που είχαν καταστραφεί ολοσχερώς στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της 17ης Φεβρουαρίου 2022, με υλικές ζημιές.

Η υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς κινητοποιήθηκε άμεσα το  απόγευμα της 17ης Φεβρουαρίου και, σε συνεργασία με την Τροχαία και την Πυροσβεστική, απομάκρυνε τα εμπόδια (κατεστραμμένα στηθαία) από τον οδικό άξονα, προχώρησε σε καθαρισμό του  οδοστρώματος και τοποθέτησε προσωρινή σήμανση, προκειμένου ο δρόμος να δοθεί – όπως κι έγινε- σε πλήρη και ασφαλή κυκλοφορία.

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες αφαίρεσης των προσωρινών στηθαίων και ξεκίνησε η τοποθέτηση νέων, αμφίπλευρων χαλύβδινων στηθαίων, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών και οχημάτων επί του οδικού δικτύου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]