Αθλητισμός

Η Τόλμη τίμησε τους διακριθέντες πέρυσι σε όλες τις διοργανώσεις

Με επιτυχία διενεργήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις τεκβον-ντόκα της Τόλμης στις έγχρωμες και την μαύρη ζώνη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15-2-20, στο πνευματικό κέντρο της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, και κατά την διάρκειά της ο σύλλογος τίμησε τους διακριθέντες σε όλες τις περιφερειακές, πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις τέκβον-ντο του 2019.

Ειδικότερα τιμήθηκαν οι Μαρία Φουλεδάκη, Αριστείδης Κουτσός, Αθανάσιος Παπουτσής, Φώτιος Δαδούπης, Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης, Δημήτριος Λουκοβίτης, Σεβαστιανός Αναστασιάδης, Σοφία Ταξιάρχη, Ιωάννης Νικολαΐδης, Χρήστος Σκαρλάτος, Δημήτριος Ντιτούρας, Μαρία Κωνσταντινίδου, Θεοφιλία Κωνσταντινίδου, Ιωάννης Δεληγιαννίδης, Στυλιανή Ασίκη, Αρσένιος-Γεώργιος Χατζής, Ευγενία Τσαρίδου, Κωνσταντίνος Αλεξίου, Φίλιππος Τερζιάδης και Θεοδώρα Νικοπολιτίδου.

Σε ό,τι αφορά στις εξετάσεις για την μαύρη ζώνη συλλόγου, πέτυχαν οι Μαρία Κωνσταντινίδου, Θεοφιλία Κωνσταντινίδου, Σοφία Ταξιάρχη, Παύλος Χρυσοχοΐδης, Καλλιρόη Καλύβα και Παναγιώτης Καλύβας.

Την εξεταστική επιτροπή συγκρότησαν οι Ιωακείμ Πεχλιβάνης, Γρηγόριος Χαμαλίδης και Σόλων Κωνσταντινίδης.

Μετά τις εξετάσεις και τις τιμητικές απονομές, τα τμήματα της Τόλμης έκοψαν την βασιλόπιτά τους.

Και στα δύο την πίτα έκοψαν γονείς αθλητών, ο Γιώργος Γεωργαντάς στο πρώτο και ο Σάββας Γκεϊβανίδης στο δεύτερο.

Εύσημα σε όλους τους αθλητές απένειμαν τόσο οι προπονητές Γεώργιος, Σταύρος και Μιλτιάδης Λεμονίδης όσο και ο πρόεδρος Ιωάννης Ζαμανόπουλος, και όλοι τους απηύθυναν ευχαριστίες προς τους γονείς και κηδεμόνες, για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τον σύλλογο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]