Αθλητισμός

«Ασημένιος» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κικ μπόξιν παίδων ο Μ.Αθανασιάδης

Την δεύτερη θέση της κατάταξης της κατηγορίας 63κ. του πανελληνίου πρωταθλήματος κικ μπόξιν παίδων κατέλαβε ο Κιλκισιώτης Μελέτης Αθανασιάδης.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΛΜΗ

Ο αθλητής της Τόλμης έφτασε στον τελικό, του αγωνίσματος του ελαφού λακτίσματος σημειώνοντας τρείς νίκες, ενώ έχασε το χρυσό μετάλλιο «στις λεπτομέρειες» εξ αιτίας της απειρίας του.

Και στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, και στην κατηγορία 89κ. του ιδίου αγωνίσματος η απειρία υπήρξε η αιτία, που ένα ακόμη στέλεχος της Τόλμης, ο Στράτος Παλεντόπουλος, δεν κατάφερε να προκριθεί στην τετράδα διεκδίκησης των μεταλλίων, αποκλεισθείς από πολύ πιο έμπειρο συναθλητή του.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΛΜΗ

«Η αξιόλογη παρουσία των αθλητών ήταν το σημαντικότερο, διότι η πείρα αποκτάται κάθε ημέρα στον σύλλογο και σε όλες τις αγωνιστικές αναμετρήσεις, και μόνο θετικά αποκόμισαν οι δύο αθλητές μας από την συμμετοχή, που θα φανούν και στην αγωνιστική «εικόνα» και στην ψυχολογία τους» δήλωσαν ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης και οι προπονητές Γιώργος Λεμονίδης, Μιλτιάδης Λεμονίδης και Σταύρος Λεμονίδης.

Οι αγώνες των πανελληνίων πρωταθλημάτων κικ μπόξιν όλων των κατηγοριών μαζί διεξήχθησαν το τριήμερο από την Παρασκευή 20 έως και την Κυριακή 22.10.17, στην ολυμπιακή αίθουσα Άνω Λιοσίων Αθηνών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην λαϊκή του Κιλκίς