Αθλητισμός

«Αποτύπωμα» Τόλμης στην προκριματική φάση των πρωταθλημάτων τέκβον-ντο

Εντονο άφησε η Τόλμη το «αποτύπωμά» της στους αγώνες της προκριματικής φάσης Β. Ελλάδος των πανελληνίων πρωταθλημάτων τέκβον-ντο όλων των κατά ηλικία κατηγοριών, που διεξήχθησαν από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9.2.20, στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Ο σύλλογος του Κιλκίς συμμετέσχε με δεκαπέντε στελέχη του, και ο απολογισμός του ήταν τρία χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια και τέσσερα χάλκινα, καθώς και μία πέμπτη θέση, ενώ και τα στελέχη, που έμειναν εκτός πρώτης οκτάδος, έδωσαν «θετικά δείγματα γραφής».
Ειδικότερα κατέκτησαν:

-Χρυσό μετάλλιο οι Σοφία Ταξιάρχη (τεχνικό «πούμσε» νεανίδων), Μαρία Κωνσταντινίδου (τεχνικό «πούμσε» γυναικών) και Λυδία Καβάζη (49κ. νεανίδων).

-Ασημένιο μετάλλιο οι Παναγιώτης Κεμεντζετζίδης (+68κ. εφήβων) και Αρσένιος Χατζής (78κ. εφήβων).

-Χάλκινο μετάλλιο οι Αριστείδης Κουτσός (58κ. ανδρών), Αθανάσιος Παπουτσής (74κ. ανδρών), Αναστασία Χατζή (59κ. κορασίδων) και Ελένη Χρυσοχοΐδου (τεχνικό «πούμσε» νεανίδων).
Την πέμπτη θέση στα 68κ. ανδρών κατέλαβε ο Σεβαστιανός Αναστασιάδης.

Καλές εντυπώσεις, παρά την μη πρόκρισή τους στην πρώτη οκτάδα άφησαν οι Ιωάννης Καγιάτος (παίδων), Χρήστος Δράγκλου (παίδων), Γεώργιος Κυριακάκης (παίδων), Στυλιανή Ασίκη (κορασίδων) και Ευτυχία Γιαχασίδου (κορασίδων).

Την πλήρη ικανοποίησή τους για την εμφάνιση των στελεχών και της ομάδος συνολικώς εξέφρασαν οι προπονητές Γιώργος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης και ο πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Διαμαντόπουλος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]