Αθλητισμός

Δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο κατέκτησε “Η Τόλμη” Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing

Στο κλειστό γυμναστήριο “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο Κρήτης διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ από τις 8 εώς τις 11 Δεκεμβρίου 2022.

Συμμετείχαν 1800 αθλητές και αθλήτριες σύμφωνα με την ΠΟΚ και πραγματοποιήθηκαν σε 8 τατάμι και 3 ring.

Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό με συμμετοχή πρωταθλητών και πρωταθλητρίων μεγάλης εμπειρίας σε όλες τις κατηγορίες.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι κατηγορίες παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων και ανδρών – γυναικών, ενώ τα στυλ που ήταν στο πρόγραμμα ήταν:

Ring • Low Kick • K1 • Full Contact Tatami • Light Contact • Kick Light • Point Fighting

Σ’ αυτή την μεγάλη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ “H Tόλμη” Κιλκίς με τον Δημήτρη Τσαρσηταλίδη, που αγωνίσυηκε στην κατηγορία ανδρών, έως 75 kg, και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο στυλ Full Contact και το χάλκινο μετάλλιο στο στυλ Low Kick και είναι μέλος της εθνικής Ελλάδος.

Την Άννα Τσομπάνη, που αγωνίσθηκε στην κατηγορία γυναικών, έως 70 kg, και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο στυλ Low Kick και αργυρό μετάλλιο στο στυλ Κ1 και είναι μέλος εθνικής Ελλάδος.

Και τον Σταύρο Πουρσανίδη, που αγωνίσθηκε στην κατηγορία εφήβων, έως 63 kg, στο στυλ Kick Light με πολύ καλή παρουσία και στο στυλ Light Contact αλλά στερήθηκε την διάκριση. Είχε δυναμική παρουσία παρά το ήταν η πρώτη συμμετοχή του σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια γιά τις διακρίσεις των αθλητών έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Ζαμανόπουλος και οι προπονητές  Γεώργιος, Σταύρος και Μιλτιάδης Λεμονίδης και εύχονται καλή επιτυχία στις διοργανώσεις που έρχονται.

Επίσης ευχαριστούν πολύ τους χορηγούς Καφέ Γαλήνη, Σιδηρόκαστρο • Ιατρικά οξυγόνα Τάτσιος Γεώργιος, Ηράκλεια-Σιντίκης της αθλήτριας Άννας Τσομπάνη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]