Αθλητισμός

Απονομή διπλωμάτων προπονητών Sambo Kurash στην Τόλμη Κιλκίς

Απονομή διπλωμάτων της πρώτης σχολής προπονητών Sambo Kurash στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από τους αρμόδιους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης το Σάββατο 22.10.22.

Η εκπαίδευση έγινε για μεγάλο χρονικό διάστημα με μαθήματα που συμπεριλαμβάνονταν στο πρόγραμμα σπουδών από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από διακεκριμένους καθηγητές με υπεύθυνο τον Γιώργο Ζαγκελίδη.

Το πρακτικό κομμάτι που είναι εξίσου σημαντικό ανέλαβαν οι πολύ έμπειροι από την αγωνιστική τους δραστηριότητα ως αθλητές αλλά και ως καθηγητές ΤΕΦΑΑ οι Ιωάννης Αρζουμανίδης και ο Σάββας Κοκκινίδης.

Επίσης μέσα στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε το πολύ σημαντικό κομμάτι των πρώτων βοηθειών καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης BLS από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, τον Ιωάννη Λεζκίδη με βοηθό τον πρώην διασώστη ΕΚΑΒ Γεώργιο Λεμονίδη.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kurash που είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ήταν τιμή για τη χώρα μας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κύριο Μεραμπί Ηλιάδη , τους καθηγητές και εκπαιδευτές για την σωστή και ουσιώδη εκμάθηση του αθλήματος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους διπλωματούχους προπονητές πλέον και καλή συνέχεια στηρίζοντας το άθλημα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα