Αθλητισμός

Εννέα μετάλλια από την Τόλμη στην διεθνή διοργάνωση Σόφιας

Εντυπωσιακή υπήρξε η παρουσία της Τόλμης Κιλκίς στην διεθνή ανοικτή διασυλλογική διοργάνωση τεκβον-ντο όλων των κατηγοριών ηλικίας της Σόφιας, οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν από την Παρασκευή 21 έως και την Κυριακή 23.3.14.
Ο σύλλογος του Κιλκίς εξεπροσώπησε επαξίως την χώρα και προκάλεσε ευχάριστο «θόρυβο» γύρω από αυτόν με την κατάκτηση εννέα μεταλλίων και μιάς τιμητικής θέσης επί συνόλου …δεκατριών συμμετοχών (!) καθώς και της πρωτιάς της άτυπης κατάταξης της κατηγορίας νεανίδων χάρη στα τρία χρυσά μετάλλια αθλητριών του!
ΤΟΛΜΗ ΣΟΦΙΑΕιδικότερα η Τόλμη κατέκτησε πέντε χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα, ως εξής:
Νεανίδων

52κ. Βασλάμω Καϊκη χρυσό
59κ. Ευθυμία Στεφανίδου χρυσό
68κ. Μαρία Φουλεδάκη χρυσό

Παίδων

37κ. Αριστείδης Κουτσός χάλκινο
41κ. Μελέτιος Αθανασιάδης ασημένιο
65κ. Αθανάσιος Βαφειάδης χάλκινο

Κορασίδων

59κ. Γεωργία Σκαρλάτου χρυσό
Αθανασία Μουλιώτ χάλκινο

Παμπαίδων
40κ. Αθανάσιος Παπουτσής χρυσό.
Εξ άλλου, στα 58κ. της κατηγορίας ανδρών ο Σεβαστιανός Αναστασιάδης περιορίσθηκε στην πέμπτη θέση ύστερα από άδικη εις βάρος του παρατήρηση του διαιτητή, που του στέρησε την διαφαινόμενη βέβαιη νίκη στον ημιτελικό αγώνα του.
Ελαβαν, επίσης, μέρος και πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις χωρίς να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τα τελικά οι Μαρία Καλφοπούλου, Δήμητρα Κουτσού και Χριστόφορος Δεληγιαννίδης.
Γιά την συνολική εμφάνιση του συλλόγου εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους τόσο ο εκπαιδευτής και προπονητής Γιώργος Λεμονίδης όσο και ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα