Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς προκαλεί!

Ακόμη και σε σχέση με την παράμετρο των συγχρόνων τεχνολογικών δυνατοτήτων, συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου με ώρα έναρξης… τρεις μετά το μεσημέρι (3 μ.μ.), δεν είναι… «ό,τι καλύτερο»!

Γιά …κανένα, ακόμη και γιά …τους ιδίους τους δημοτικούς συμβούλους!

Που δεν «φταίνε» σε τίποτε, να «πληρώνουν» είτε κάποιες… εμμονές του προεδρείου είτε οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα, που επιβάλλει αυτήν την καθ’ όλους και καθ’ όλα ακατάλληλη ώρα.

Και είναι κάτι τέτοια, που κάνουν ακόμη και τον πιό καλόπιστο παρατηρητή των τεκταινομένων στον χώρο της τοπικής διοίκησης να διερωτάται, μήπως, εν τέλει, έχουν βάση τα όσα προσάπτονται στην διοίκηση του δήμου από δημοτικούς συμβούλους όλων των πλευρών περί τον τρόπο λειτουργίας της, με πιό πρόσφατο το παράδειγμα του παραιτηθέντος από το αξίωμά του Γιώργου Μιχαηλίδη.

Που κυριολεκτικώς… «τους έσυρε τα εξ αμάξης»!

Για να μην προστεθούν και τα «αποκαλυπτήρια» διοίκησης και προεδρείου γιά το πώς εννοούν τον «σεβασμό» στα μέσα ενημέρωσης, από τα οποία, κατά τα λοιπά,… απαιτούν να «προβάλλουν εκτενώς τα θέματα των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα