Κοινωνία

Το παράρτημα της ΕΓΕ στηρίζει εμπράκτως το νοσοκομείο Γουμένισσας

Πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης του νοσοκομείου-κέντρου υγείας της πόλης ανέλαβε το παράρτημα Γουμένισσας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος (ΕΓΕ).

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

“Σε μια συμβολική αλλά και ουσιαστική πράξη στήριξης και ενίσχυσης του νοσοκομείου Γουμένισσας προχώρησε την Τετάρτη 18.12.19 το παράρτημα Γουμένισσας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας, προσφέροντας για την κάλυψη αναγκών του είδη ιματισμού, σεντόνια και μαξιλάρια.

Η πρόεδρος Γεωργία Κρομλίδου με το διοικητικό συμβούλιο παρέδωσαν τα είδη ιματισμού στον αναπληρωτή διοικητή κ.Τσαμαδιά, με τον οποίο συζήτησαν για το νοσοκομείο, τις ελλείψεις που έχει και τις ανάγκες που χρήζουν άμεσης κάλυψης, δηλώνοντάς του την αμέριστη στήριξή τους.

Σε δηλώσεις της, η κα Κρομλίδου επισήμανε μεταξύ άλλων πως είμαστε εδώ, στο νοσοκομείο Γουμένισσας, ύστερα από την πρωτοβουλία και την ευαισθησία των μελών μας να πραγματοποιήσουμε αυτή μας την προσφορά.

Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες του παραρτήματος Γουμένισσας ΕΓΕ που βοηθήσανε. Στους διευθυντές των κλινικών παθολογικής και χειρουργικής προσέφεραν κρασιά Γουμένισσας και γλυκά στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]