Κοινωνία

Το νοσοκομείο Γουμένισσας κράτησε την παράδοση κοπής της βασιλόπιτας

Με την παρουσία μόνο των διευθυντών ιατρικής της νοσηλευτικής και της διοικητικής υπηρεσίας, σε μία λιτή εκδήλωση, με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά του νέου κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3.3.21 η κοπή της βασιλόπιτας του γενικού νοσοκομείου – κέντρου υγείας Γουμένισσας.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

“…Την πίτα έκοψε ο αναπληρωτής διοικητής του ιδρύματος Ηλίας Ζάχαρης ενώ ανταλλάχθηκαν ευχές.

Τυχερή στάθηκε η νοσηλευτική υπηρεσία στην οποία “έπεσε” το “φλουρί”. Ακολούθως, μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια στους υπαλλήλους από τους οποίους προέκυψαν τρείς κερδισμένοι που έτυχαν αντίστοιχα “φλουριά”.

Στη συνέχεια, σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε τέσσερις υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος και στην σύζυγο αποβιώσαντος υπαλλήλου, κάτι το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την συνεχή και πολύτιμη προσφορά τους στο νοσοκομείο κατά την μακρόχρονη υπαλληλική τους σταδιοδρομία» δήλωσε ο κ. Ζάχαρης προσθέτοντας:

«Ευχή όλων μας να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που βιώνουμε σήμερα και να βρεθούμε του χρόνου όλοι μαζί υγιής και χαρούμενοι όπως ήμασταν στη προ κορωνοϊού εποχή στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας, ούτως ώστε όλες οι ωφέλιμες κινήσεις που έχουν γίνει να έχουν το προσδοκώμενο αντίκτυπο στην κοινωνία».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]