Πολιτισμός

Το νέο βιβλίο από την Κιλκισιώτισα συγγραφέα Ηρώ Τσελέπη με τίτλο “Παιχνίδι με έναν άγνωστο”

Εκδόθηκε από της εκδόσεις “Πηγή” το νέο βιβλίο της Κιλκισιώτισας συγγραφέα Ηρώ Τσελέπη με τίτλο “Παιχνίδι με έναν άγνωστο”.

Ένα αισθηματικό μυθιστόρημα που προκαλεί τον αναγνώστη να διερευνήσει τα όρια, τόσο της ανθρώπινης θέλησης, όσο και τα δικά του.

Περιγραφή βιβλίου

Εάν ήξεραν, θα έλεγαν πως δύο τρελοί έπαιζαν µε κανόνες µέχρι να γνωρίσουν τη ζωή και ο ένας έδωσε πνοή στον άλλον. Γέµισε η µέρα µε στόχους και ευρηµατικές ιδέες και λίγες στιγµές αναστάτωσαν ευχάριστα τόσα χρόνια αδράνειας.

Εάν ήξεραν, θα γελούσαν κρυφά, γιατί έµαθαν πως µε ανοιχτά χαρτιά κερδίζεις κάποιον. Όµως οι µικρές δόσεις έκαναν τη διαφορά.

Όλα αυτά, εάν ήξεραν.

Τώρα, ξέρουµε εµείς. Πρώτα από όλα τους εαυτούς µας, τα θέλω και τα µπορώ µας. Τους συµµάχους µας σε αυτήν την παρτίδα που λέγεται ζωή, µα και τους εχθρούς µας. Μα πάνω απ’ όλα, δυο άγνωστοι έµαθαν πόσο ίδιοι είναι.

Τόλµησα να κάνω την έξυπνη και µε νίκησες. Τόλµησες να µε δυσκολέψεις και σε ξεπέρασα. Γιατί οι δικές µας νόρµες ήρθαν ξαφνικά και ρίζωσαν µέχρι το τέλος.

Να πηγαίνεις εκεί που ηρεµεί η ψυχή σου και να προσέχεις. Εκεί πάω κι εγώ, µε ένα δίληµµα για το αν έπρεπε να πω ευχαριστώ ή συγγνώµη.

Χάρηκα,

Τζες.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ηρώ Τσελέπη γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη. Είναι µηχανολόγος µηχανικός και µιλάει τρεις ξένες γλώσσες. Ασχολείται επαγγελµατικά µε το design και τη δηµιουργία project κατασκευαστικής φύσεως και έχει φοιτήσει σε σχολή καλών τεχνών.

Έχει υπάρξει αθλήτρια του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και λατρεύει τη γυµναστική. Στα χόµπυ της συγκαταλέγονται επίσης τα ταξίδια και η µαγειρική.

Μεγάλη της αδυναµία τα ανίψια της Δανάη και Λεωνίδας, για τον οποίο έχει γράψει και εικονογραφήσει ένα παραµύθι.

Παρά το γεγονός ότι γράφει από µικρή ηλικία, τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόµο των εκδόσεων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]