Πολιτική

ΤΟ Κιλκίς ΚΚΕ: «Κοίτα… ποιός μιλάει γιά Φασισμό»

«Μπορεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και εδώ στο Κιλκίς να επιδίδονται σε πανηγυρισμούς γιά την καταδίκη της εγκληματικής και φασιστικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής», αλλά ο λαός μας δεν μπορεί να ξεχάσει:

– Την “αρμονική συνύπαρξή” τους με τους εθνικιστές και τους χρυσαυγίτες στις πλατείες των «αγανακτισμένων».

– Την συγκυβέρνησή τους με τους ΑΝΕΛ και στις κοινές φωτογραφίσεις τους με τους χρυσαυγίτες στο Καστελλόριζο, με «φόντο» το Αιγαίο.

– Την προκλητική καθυστέρηση της δίκης της «Χρυσής Αυγής» και την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα για να «πέσουν στα μαλακά» οι χρυσαυγίτες.

Όσο δε γιά την ΝΔ και τα στελέχη της, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Στο πρόσωπο αυτού του μορφώματος βλέπουν “παλιούς συναγωνιστές”, βλέπουν την προοπτική μιας “συντηρητικής” συμμαχίας.

Ακόμη και σήμερα τα τοπικά τους στελέχη «ψαρεύουν στα θολά νερά» της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, δίνοντας “αέρα στα πανιά” εθνικιστικών και φασιστικών κύκλων στην περιοχή, οι οποίοι έχουν αναλάβει “εργολαβικά” να δώσουν άλλοθι στην κυβέρνηση και την ΕΕ, γιά να συνεχίσει την αντιδραστική της πολιτική σε όλα τα επίπεδα.

“Κοίτα, λοιπόν, ποιός μιλάει ….” και επειδή είναι επίκαιρα τα λόγια του ποιητή, “τον Φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον”, δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Καλούμε το λαό να αντιμετωπίσει το κακό στην «ρίζα» του, με την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος, που «επωάζει το αυγό του φιδιού», τον Ναζισμό, τον Φασισμό».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα