Εκπαίδευση

Μία σημαντική προσφορά γιά τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης τυ 2ου πειραματικού γυμνασίου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ομίλου δημοσιογραφίας και ψηφιακών ΜΜΕ του 2ου πειραματικού γυμνασίου Κιλκίς με την εφημερίδα «Το Βήμα», ο όμιλος «Άλτερ Έγκο» ΜΜΕ Α.Ε. προσέφερε διακόσιους τίτλους βιβλίων για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου καθώς και τριακόσια αντίτυπα του ενθέτου του «Βήματος» του Κιλκίς, το οποίο κυκλοφόρησε πανελλαδικώς στις 22 Ιανουαρίου 2023.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«”Πάντα φανταζόμουν τον παράδεισο ως ένα είδος βιβλιοθήκης”»: Με τα λόγια αυτά του Χόρχε Λουΐς Μπόρχες συνόδευσε την προσφορά της προς το σχολείο μας η πρόεδρος του ομίλου Φωτεινή Υψηλάντη.

Όσο και να γίνεται ψηφιακή η καθημερινότητά μας, το βιβλίο και, κατ’ επέκταση, το έντυπο ασκεί μία γοητεία, που παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένο με την εκπαίδευση και τη γνώση. Θεωρούμε, ότι προσφορές και συνεργασίες τέτοιου επιπέδου δεν κρατούν μόνο τις παραδόσεις, άλλα προσδίδουν και μία ιδιαίτερη ποιότητα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ευχαριστούμε θερμά τον όμιλο και την κ. Υψηλάντη και τους διαβεβαιώνουμε, ότι η προσφορά τους θα αξιοποιηθεί στο έπακρο.

Στόχος είναι η δημιουργία «νησίδων» φιλαναγνωσίας στον χώρο του σχολείου προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα