Αθλητισμός

Ο αντιπεριφερειάρχης Α.Βεργίδης υποδέχθηκε στο Διοικητήριο την αθλήτρια αντισφαίρισης Β.Γραμματικοπούλου

Τη νεαρή αθλήτρια αντισφαίρισης Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, από την Αξιούπολη του ν. Κιλκίς που έγραψε μία ακόμα “χρυσή” σελίδα στο βιβλίο της ελληνικής αθλητικής ιστορίας, πετυχαίνοντας, πρόσφατα, την πιο σημαντική νίκη στην καριέρα της, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο WTA 125 τουρνουά του Βανκούβερ, υποδέχθηκε, σήμερα στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Ο αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη την νεαρή αθλήτρια για τη μεγάλη της επιτυχία, για την προσήλωση στον στόχο της και την κατάκτηση αυτού, καθώς και τον αδιάκοπο αγώνα που δίνει, με επιμονή, πείσμα και τεράστια αποθέματα θέλησης και θάρρους.

«Είμαστε υπερήφανοι για την τεράστια διάκριση της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου με την οποία “τοποθετείται” η περιοχή μας στον παγκόσμιο “χάρτη” του αθλητισμού. Κατάφερε μέσα από πολλή δουλειά και ατελείωτες ώρες προπόνησης να κατακτήσει τον στόχο της» ανέφερε ο κ. Βεργίδης, προσθέτοντας πως «η νεαρή αθλήτρια αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για τη νεολαία και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που στηρίζουν τον αθλητισμό».

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου η οποία κατακτώντας τον πρώτο WTA τίτλο της καριέρας της μπήκε και στο Top 150 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά, αναφέρθηκε λεπτομερώς σε σημαντικές στιγμές της διαδρομής της, καθώς και στα επόμενα βήματα της.

Ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε την κ. Γραμματικοπούλου για την επίσκεψη και της έδωσε αναμνηστικό δώρο, έναν “οδηγό” αρχαιολογικής περιήγησης στο ν. Κιλκίς, τον οποίο, ευχήθηκε να της κρατά συντροφιά σε κάποια ανάπαυλα του ιδιαίτερα απαιτητικού προγράμματός της.

Περισσότερα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]

Δείτε ακόμα