Αθλητισμός

Η ΠΕ Κιλκίς τίμησε την Μ.Φουλεδάκη

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπή της βασιλόπιτας της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15.2.16. Ως γνωστόν, κατά την διάρκειά της τιμήθηκε η μνήμη και η προσφορά του αείμνηστου αντιπεριφερειάρχη Περικλή Κολότσιου με απόδοση του ονόματός του στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητηρίου. Την σχετική εντοιχισμένη πλάκα αποκάλυψαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας. Στην συνέχεια στον εσωτερικό προαύλιο χώρο του κτιρίου ολοκληρώθηκε η εκδήλωση.

Από αυτή την μεγάλη οικογένεια αγκαλιάστηκε ο Α.Σ. «Τόλμη» Κιλκίς, και με πρωτοβουλία του κ. Βεργίδη βραβεύτηκαν η αθλήτρια Μαρία Φουλεδάκη για το αργυρό μετάλλιο στο περυσινό πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τέκβον-ντο και ο προπονητής της Γεώργιος Λεμονίδης.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

«Η ηθική αμοιβή για τις προσπάθειες και θυσίες με υψηλούς στόχους είναι η κινητήρια δύναμη, που ταυτοχρόνως ενισχύει την ψυχολογία. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, που ενταχθήκαμε στο πρόγραμμα της περιφέρειας με μεγάλη ευθύνη και συγχρόνως υποχρέωση να σταθούμε αντάξιοι της επιβράβευσης και της υποστήριξης. Είμαστε υπερήφανοι διότι, μαζί με την ελληνική σημαία, στο βάθρο «ανέβηκε» η πόλη του Κιλκίς. Με στόχο, πίστη και πολλή δουλειά πιστεύουμε ότι θα σηκώσουμε και πάλι την ελληνική σημαία».
Την ανακοίνωση συνυπογράφουν ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης και οι προπονητές Γιώργος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιχάλης Λεμονίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προτάσεις του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Στ. Μάλγαρη γιά στάσιμα έργα αρμοδιότητας ΠΚΜ

Σειρά προτάσεων για στάσιμα έργα αρμοδιότητας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διατυπώνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Στέφανος Μάλγαρης, ασκώντας συθγχρόνως κριτική […]

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική […]