Αθλητισμός

Τιμή στην Εβίνα Μάλτση και από τον Αετό Κιλκίς

Στην Ημέρα της Γυναίκας ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Αετός Κιλκίς, για να αποδώσει την οφειλόμενη τιμή στην εκ Γουμενίσσης Κιλκισιώτισσα κορυφαία καλαθοσφαιρίστριά μας όλων των εποχών Ευανθία (Εβίνα) Μάλτση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8.3.20, στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς.
Το έπαθλο στην μεγάλη μορφή του ελληνικού καλαθοσφαίρου απένειμε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Τιμήθηκαν, επίσης, οι καλαθοσφαιριστές του συλλόγου Γιώργος Γρεκός και Στάθης Τσαρίδης, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευσης, προβάλλοντας το υγιές πρότυπο νέου ανθρώπου, που συνδυάζει σπουδές και μόρφωση με την συστηματική ενασχόληση με τον αθλητισμό. Τα έπαθλα απέδωσε στα δύο στελέχη του Αετού ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης.
Ακόμη, από τον σύλλογο προσφέρθηκε από ένα λουλούδι σε όλες τις μητέρες των αθλητών και αθλητριών του.

«Εις το επανειδείν»
Φυσικά, η κορυφαία στιγμή ήταν αυτή της βράβευσης της Εβίνας, η οποία στην ευχαριστήρια αντιφώνησή της δικαιολόγησε σε υπερθετικό βαθμό τον χαρακτηρισμό της «μεγάλης»: Μεγάλη ως αθλήτρια, μεγάλη ως άνθρωπος.

Ηταν απλή, προσιτή, δυναμική, πανέμορφη δυναμική, ένα πραγματικό σύμβολο.

«Μας χάρισε», τονίζουν οι πάντες στον Αετό, «λίγη από την αύρα της, κέρδισε περίοπτη θέση στην καρδιά μας, έγινε ένα με τα «αετόπουλα», κυριολεκτικώς μας «σκλάβωσε». Και εμείς της προσφέραμε μία μόνιμη θέση στην μεγάλη οικογένεια του Αετού». Το σχετικό ενημερωτικό δελτίο καταλήγει με την φράση: «Σε ευχαριστούμε για όλα Εβίνα. Δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο πρόεδρος του Αετού Γιώργος Στεφούδης, που είχε και τον γενικό συντονισμό.

Ευχαριστίες
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει ο Αετός Κιλκίς στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Κυριακίδη και τους αντιδημάρχους αθλητισμού Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη, πολιτισμού Θεμιστοκλή Κοσμίδη, τοπικής ανάπτυξης, Γεώργιο Μπαλάσκα για την παρουσία τους στην εκδήλωση, αλλά και διότι από την πρώτη στιγμή της θητείας τους είναι δίπλα στο σύλλογο και στηρίζουν κάθε προσπάθειά του.

Ευχαριστίες επίσης στον πατέρα Κοσμά Παυλίδη, που ανταποκρίνεται πάντα στις προσκλήσεις του συλλόγου και ευλόγησε τη νέα αθλητική χρονιά, το «Coffee – Island» Κιλκίς και τον αθλητή του συλλόγου Γιάννη Γιαννότα, για τον «μπουφέ», και το ανθοπωλείο «Σεμέλια» και την Μαρία Σιταρίδου, μητέρα αθλητή επίσης του συλλόγου, για τα λουλούδια που προσφέρθηκαν στις μητέρες μας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους παρόντες που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τους εκπροσώπους τοπικών αθλητικών συλλόγων που μας τίμησαν (Αλέξανδρος, Ατλας, ΓΑΣ Κιλκίς), καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην λαϊκή του Κιλκίς