Αθλητισμός

Τιμητικές κάρτες διαρκείας για τους παλαίμαχους του Κιλκισιακού

Στις 26 Ιουνίου 1961 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή των εκπροσώπων των τριών σωματείων που εκπροσωπούσαν το ποδόσφαιρο της πόλης του Κιλκίς. Ο Άρης από την ενορία των πέντε και δέκα μαρτύρων, ο Μέγας Αλέξανδρος από την περιοχή των Στενημαχιτών και η ΑΕΚ από την περιοχή της ενορίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Στην ομάδα του Άρη ανατίθεται μετά από ψηφοφορία να προετοιμάσει το νέο καταστατικό που θα αποτελέσει και την ομάδα Α.Ο. Κιλκισιακός.

Έκτοτε, τα χρόνια πέρασαν, κύπελλα και πρωταθλήματα κατακτήθηκαν και ο Κιλκισιακός έφτασε να αγωνίζεται με επιτυχία στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες επί σειρά ετών και να καταξιωθεί στο πανελλήνιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Πλέον έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των φιλάθλων ως ο κύριος πρεσβευτής της πόλης μας, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας στην ιστορική της πορεία, αποτελούσαν ανέκαθεν οι παίκτες που ίδρωσαν, μάτωσαν και πόνεσαν την φανέλα της. Κομμάτι κομμάτι, ο κάθε παίκτης συνεισέφερε με τον δικό του τρόπο και αγώνα. για αυτό που σήμερα κλήθηκε η σημερινή διοίκηση να αναλάβει, να διαχειριστεί και να οδηγήσει στο μέλλον.

Με αίσθημα ευθύνης η νέα διοίκηση του Κιλκισιακού, εκδίδει συλλεκτικές τιμητικές κάρτες διαρκείας σε όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, σε ένδειξη σεβασμού για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Οι τιμητικές κάρτες θα έχουν ισχύ για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου της ομάδας μας και θα έχουν διάρκεια έως το τέλος της θητείας της υφιστάμενης διοίκησης.

«Ήμασταν όλοι εκεί στην παλιά κερκίδα, όρθιοι, στις ταράτσες, με κρύο, βροχή, ζέστη και απολαμβάναμε την ομάδα της πόλης μας, να μας προσφέρει διακρίσεις, κύπελλα, πρωταθλήματα.»
«Ημασταν όλοι εκεί!»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα