Αθλητισμός

Τηλεδιάσκεψη του υφυπουργού Λ.Αυγενάκη με υπευθύνους αθλητισμού των ΔΕΕΠ

Παρουσία του προέδρου Μ.Παπαδόπουλου και της νέας υπευθύνου αθλητισμού Γ.Τριανταφυλλίδου

Τηλεδιάσκεψη του υφυπουργού αθλητισμού Λευθέρη Αυγενάκη με υπευθύνους των ΔΕΕΠ (τομέα αθλητισμού) και προέδρους από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 στην οποία ο υφυπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για το μέχρι τούδε έργο του χαρτοφυλακίου του οποίου του ανέθεσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και να ακούσει τα αιτήματα και τις απόψεις των κομματικών στελεχών της ΝΔ από ολόκληρη τη χώρα για τον αθλητισμό.

Την όλη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης είχε επιφορτισθεί και έφερε εις πέρας για άλλη μια φορά η γραμματεία οργανωτικού της ΝΔ με επικεφαλής τον διευθυντή γραφείου προέδρου ΝΔ και γραμματέα οργανωτικού Στυλιανό Κονταδάκη.

Σταχυολογώντας τα ζητήματα που ετέθησαν στην εξ’ αποστάσεως αυτή συνάντηση ήταν η αθλητική μεταρρύθμιση, το μητρώο αθλητικών σωματείων, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, θέματα αθλητών και προπονητών και άλλα πολλά προβλήματα που αφορούν το αθλητικό γίγνεσθαι και το κατά πόσο μπορούν να επιλυθούν για να υπάρξει η πολυπόθητη “υγεία” στον τομέα του αθλητισμού, η πιστή εφαρμογή του NOMOΥ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜ. 4726 ΦΕΚ Α 181/18.9.2020 – Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου των αρχαιρεσιών των αθλητικών φορέων, διακρινόμενοι συνοδοί αθλητών ΑμεΑ, σύσταση Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Π.Ε.) και άλλες διατάξεις Νόμος που και η ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ στον τομέα του αθλητισμού ενστερνίζεται πλήρως).

Και που η πολιτική ηγεσία του Υφυπουργείου ήδη κινείται προς το νοικοκύρεμα του τομέα με σειρά προτάσεων και αλλαγών που έχουν ξεκινήσει εδώ και ενάμιση χρόνο με την ανάληψη της διακυβέρνησης του τόπου από τη ΝΔ.

Μετά την τοποθέτηση του κ. Αυγενάκη ο λόγος δόθηκε στα στελέχη των πανελλαδικών κομματικών οργανώσεων του κόμματος όπου κοινή συνισταμένη όλων ήταν η γνωστοποίηση προς τον υφυπουργό ζητημάτων επιβίωσης των κατά τόπους σωματείων σε όλη τη χώρα καθώς και προβληματισμοί σχετικά με το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος σε σύντομη παρεβαση του έθεσε το ζήτημα διευθέτησης – ολοκλήρωσης του έργου των κερκίδων του δημοτικού σταδίου Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα