Κοινωνία

Θρήνος για την πρόωρη απώλεια της γυμνάστριας Χάιδως Παπαδοπούλου

Σε ηλικία 28 ετών απεβίωσε την Δευτέρα 4.11.19 η συμπολίτιδα γυμνάστρια Χάιδω Παπαδοπούλου θυγατέρα του καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητής ποδοσφαίρου Νίκου Παπαδόπουλου. Η εκφορά της έγινε στις 2 μετά το μεσημέρι της Τρίτης 5.11.19 από τον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Συλλυπητήριο συνδέσμου προπονητών
Το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου Νίκου Παπαδόπουλου για τον απρόσμενο χαμό της κόρης του.

Συλλυπητήριο ΕΛΜΕ
Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο της Χάιδως Παπαδοπούλου θυγατέρα του συναδέλφου Νικόλαου Παπαδόπουλου.
Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους αγαπητούς γονείς και στην οικογένεια της.

Συλλυπητήριο της διεύθυνσης
Η διεύθυνση και το συντακτικό προσωπικό του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή» εκφράζουν την «βαθειά» θλίψη τους γιά την πρόωρη απώλεια της και εύχονται στους οικείους την εξ ύψους παρηγορία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]