Κοινωνία

Θλίψη για την απώλεια του ιδρυτή της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς Βασίλη Σεργιαννίδη

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε απο την ζωή, απο ανακοπή καρδιάς, ο πασίγνωστος επιχειρηματίας Βασίλης Σεργιαννίδης, ιδιοκτήτης της εταιρίας “ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ” ΑΕΒΤΕ ιδρυτής της βιομηχανικής περιοχής Κιλκίς και ευεργέτης του Κιλκίς «χτυπημένος» από προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον είχαν καθηλώσει στο κρεβάτι, με πλήθος προσφορών και δωρεών σε πλήθος φορέων της κοινωνικής, πολιτιστικής και αθλητικής ζωής του τόπου.

Με αυτές ο εκλιπών άφησε ανεξίτηλη την “σφραγίδα” του ως ενός εκ των πλέον σημαντικών παραγόντων του νομού, με μια πολύπλευρη και πολυδιάστατη συνολική προσφορά, για αυτό και η απώλειά του προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία του νομού, με την οποία και ταυτίσθηκε, αν και γέννημα-θρέμμα θεσσαλονικιός, χαίροντας της γενικής εκτιμήσεως.ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΟΚ

Ο Βασίλης Σεργιαννίδης συνέδεσε το όνομά του με την δημιουργία της «χρυσής» ομάδας της δεκαετίας του ’70. Διατέλεσε γενικός γραμματέας του συλλόγου και επί δικών του ημερών ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τους δύο πρώτους του τίτλους, το κύπελλο του 1972 και του 1974.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η μεγάλη του αγάπη. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια συνέβαλε με τις γνώσεις του, γύρω από τις κατασκευές, στη δημιουργία του αθλητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην τότε διοίκηση του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Η σωρός του θα εκτεθεί σε προσκύνηση απο τις 10 το πρωί στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφόσεως του Σωτήρος Κιλκίς, απο όπου στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η εκφορά της, ενώ θα ενταφιασθεί στο κοιμητήριο του Σταυροχωρίου, έδρας της ΒΙΠΕ Κιλκίς. Η οικείοι του απευθύνουν παράκληση, αντί στεφάνων στην σορό του να κατατεθούν χρηματικά ποσά στον υπ’ αριθμόν 6222030021007 λογαριασμό της Τραπέζης Πειραιώς υπέρ αναγκών του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς.

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του “Μαχητή” θα δημοσιεύσει εκτενές αφιέρωμα στον αείμνηστο Βασίλη Σεργιαννίδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]