Πολύ θετικές εντυπώσεις

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, λόγω των απαγορευτικών της πανδημίας, είχαν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν από κοντά τα στελέχη του δημοτικού συνδυασμού “Παιονία της Προόδου”, η οποία, ως γνωστόν, κατέχει τα «ηνία» διακυβέρνησης στον δήμο Παιονίας την τελευταία τριετία, με δήμαρχο τον επικεφαλής της Κώστα Σιωνίδη.
Η συνάντηση, εξ όσων πληροφορηθήκαμε, πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ψυχαγωγικό στέκι στα πέριξ του Πολυκάστρου και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στους διοργανωτές, καθώς η προσέλευση από πλευράς στελεχών και ωρισμένων προσκεκλημένων φίλων ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, παρά το γεγονός ότι, λόγω σποράς, έλειπαν από αυτήν αρκετοί αγρότες.
Άλλωστε, όπως λένε οι αγρότες μας, “ό,τι σπέρνεις θερίζεις”.
Και επειδή η “σπορά” γιά την νυν δημοτική παράταξη είναι σε εξέλιξη, τον Οκτώβρη του 2023 θα γνωρίζουμε και το “θέρος” της!