Αθλητισμός

Θετικά τα μηνύματα από την Αναγέννηση Πλαγιάς και στο 2-2 με την ΑΕ Ευόσμου

Συνεχίζει τις ικανοποιητικές εμφανίσεις της σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας η «πρωτάρα» στην γ΄εθνική κατηγορία, περυσινή πρωταθλήτρια ΕΠΣ Κιλκίς, Αναγέννηση Πλαγιάς.

Έτσι, άφησε καλές εντυπώσεις και στον εντός έδρας αγώνα της, στο γήπεδο Τερπύλλου, με την αντίστοιχη της ΑΕ Ευόσμου Θεσσαλονίκης, με την οποία εξήλθε ισόπαλος 2-2.

Το πλαγιώτικο συγκρότημα έδειξε, ότι βρίσκεται σε «καλό δρόμο», σε σχεση με την αγωνιστική κατάστασή του , πλην όμως είτε υστέρησε είτε στάθηκε άτυχο στην τελική προσπάθεια, και αυτός υπήρξε ο η κύρια αιτία, που το περιόρισε στην ισοπαλία.
Αποκορύφωμα της ατυχίας του ο αποστρακισμός της μπάλλας στα δοκάρια του φιλοξενουμένου, σε προσπάθειες των Γρηγοριάδη στο 65΄και Ορφανίδη στο 69΄.

Αξιοσημείωτο και το γεγονός του ότι η ΑΕ Ευόσμου ισοφάρισε δύο φορές με πέναλτυ(41΄Κωνσταντινίδης, 49΄Λάμι), «απαντώντας» στα τέρματα της Αναγέννησης (31΄ Παρπουτσής, 47΄ Παντελιάδης).

Συνεργάτης του «Μ», που παρακολούθησε τον αγώνα, αναφέρει:
« … Η Αναγέννηση αποδείχθηκε και πάλι στο γήπεδο πολύ ικανή, και η εικόνα που αποκόμισε το προπονητικό επιτελείο από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντική. Ήταν όλοι τους αξιομάχοι και έτοιμοι υλοποιώντας με τρόπο υποδειγματικό ό,τι τους ζητήθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου … ».

Η προετοιμασία συνεχίζεται και η Αναγέννηση θα δώσει νέο φιλικό αγώνα την Τετάρτη 26-8-20, στο γήπεδό της (5μμ), αυτή τη φορά με τον Αετό Βαρβάρας Χαλκιδικής, στον επαναληπτικό της μεταξύ τους πρώτης αναμέτρησης στην Βαρβάρα, που είχε λήξει με 7-1 υπέρ της ομάδος του νομού Κιλκίς.

Στον αγώνα Αναγέννησης Πλαγιάς – ΑΕ Ευόσμου Θεσσαλονίκης οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με τις ακόλουθες συνθέσεις (παρατίθενται τα σύνολα των χρησιμοποιηθέντων παικτών):

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ: (Γιώργος Χατζηιωαννίδης): Τριανταφυλλίδης, Μπάπκας, Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος, Σερταρίδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλίδης, Παντελιάδης, Παπουρτσής, Γρηγοριάδης, Αμαλίδης, Ζάλτος, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος , Γονιδόπουλος, Ορφανίδης, Γρηγοριάδης, Αλπανίδης.
Α.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: (Κώστας Κορμαρής): Ντόκου, Πολιανίδης, Κάκου, Κουλάκου, Κοσμίδης, Κωνσταντινίδης, Σέφα, Μπονέρης, Βουτσάς, Παπαοικονόμου, Λάμι, Λαφτσίδης, Κουνουπάκης, Θωμαϊδης, Τσιτλακίδης, Ζαχαράκης, Μυλωνάς, Καρανίκας, Αποστολίδης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης Πλαγιάς επιθυμεί να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας του Ερμή Τερπύλλου γιά την ιδανική φιλοξενία τους, την συνεργασία και την παραχώρηση του γηπέδου της Τερπύλλου για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα του Σαββάτου 22-8-20, με την ομάδα της Α.Ε. Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]