Αγροτικά

Η θεώρηση των μελισσοκομικών βιβλιαρίων

Από την διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι τα μελισσοκομικά βιβλιάρια έχουν ισχύ γιά δύο έτη, από την τελευταία θεώρηση και όχι από την τελευταία μεταβολή λόγω μεταβιβάσεως.

Γιά να θεωρηθούν τα μελισσοκομικά βιβλιάρια πρέπει να υποβληθεί αίτηση στο τμήμα φυτικής και ζωικής παραγωγής της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής ή στα κατά τόπους γραφεία της υπηρεσίας.
Ακολουθεί επιτόπιος έλεγχος από τον αρμόδιο υπάλληλο, όπου ελέγχεται και βεβαιώνεται ο αριθμός των μελισσοσμηνών καθώς και η ύπαρξη σήμανσης.

Γιά την ένταξη στα προγράμματα μελισσοκομίας η καταληκτική ημερομηνία είναι 30.4.15 (κατάθεση δικαιολογητικών στο κέντρο Μελισσοκομίας στην Θέρμη Θεσσαλονίκης).

Γιά περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους παρακάτω γεωπόνους:
Στάθη Τριαρίδη, τηλ. 2341350152, φαξ 2341079711
Τρύφωνας Σιάλδας, τηλ & φαξ 2343041787 (γράφειο Γουμένισσας)
Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου, τηλ & 2343023923 (γραφείο Πολυκάστρου)

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]