Πολιτική

Την υποψηφιότητα του για το αξίωμα του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π Ν. Κιλκίς ΝΔ ανακοίνωσε ο Θ.Τιρεκίδης

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Ν. Κιλκίς ΝΔ, ανακοίνωσε ο έμπορος αυτοκινήτων και πρόεδρος εισαγόμενων αυτοκινήτων Ελλάδος Θεόφιλος Τιρεκίδης. Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς ακόμα να ξέρουμε το τέλος της, που όλοι ελπίζουμε να είναι η επιστροφή μας στην εξέλιξη, στην πρόοδο, στην κανονικότητα.

Παρόλα αυτά οι εξελίξεις δεν θα πρέπει να μας ξεπερνούν αλλά να τις διαμορφώνουμε.

Μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Κιλκίς εδώ και χρόνια πίστευα ότι η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη.

Το ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, με ώθησαν από τα φοιτητικά μου κιόλας χρόνια, να ενταχθώ αρχικά στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, της οποίας στη συνέχεια, διετέλεσα και πρόεδρος. Με την πάροδο του χρόνου, διαπίστωσα ότι οι ανησυχίες για τον τόπο μου, μεγάλωναν μέρα με την ημέρα.

Παράλληλα με την επαγγελματική μου δραστηριότητα, αποφάσισα να αφιερώσω κομμάτι της καθημερινότητας μου για τις ανάγκες της ΝΔ, τις ιδέες και τις αξίες της οποίας υπηρετώ, εδώ και 25 χρόνια.

Τα ιδανικά και τους στόχους της παράταξης θέλω να υπηρετήσω και σήμερα, όπου οι προκλήσεις της εποχής προσδίδουν ένα ενισχυμένο ρόλο σε νέα πρόσωπα.

Ανακοινώνω την πρόθεση μου για υποψηφιότητα στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) νομού Κιλκίς.

Επειδή πάντα με χαρακτηρίζει η εντιμότητα και η ειλικρινά για αυτό θεώρησα σωστό να ανακοινώσω επίσημα από τώρα την πρόθεση μου αυτή για να γίνει αντιληπτό ότι δεν κρύβω τίποτα και κάθε μου κίνηση έχει ένα και μόνο σκοπό, την νέα αρχή στον νομό Κιλκίς.

Η νέα εποχή που διαφαίνεται στη Ν.Δ. και στην Ελλάδα μας, με πρόεδρο και πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν μπορεί να μ’ αφήσει ανενεργό αλλά με καθιστά πρωταγωνιστή”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα