Πολιτική

Θ.Τιρεκίδης: “Οι πολίτες πρέπει με εμπιστοσύνη, να τηρούν τα μέτρα της κυβέρνησης”

Γράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης

Είναι πρωτόγνωρες οι εποχές στις οποίες ζούμε.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία πλήττει αυτή τη στιγμή όλη την ανθρωπότητα, είναι κάτι το οποίο ο ανθρώπινος νους, δεν φανταζόταν.

Οι μελλοντικές γενιές θα την αντιλαμβάνονται ως μια πολύ ιδιαίτερη στροφή της ελληνικής ιστορίας.

Στην πλειονότητα της κοινωνίας, ο πανικός δεν έχει εκτοξευτεί, ο φόβος εκφράζεται σε λογικά επίπεδα, αρκεί η ψυχραιμία να μην μετατραπεί σε ανευθυνότητα.

Στην προσπάθεια μείωσης του κινδύνου εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι γιατροί επιτελούν το σπουδαίο έργο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους την ζωή.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Συγχαρητήρια όμως, χρήζει και ο πρόεδρος και πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, που με τις εύστοχες ενέργειες που επέδειξε, δρομολόγησε να αντιμετωπίσει με επιτυχία, ένα από τα πιο δύσκολα γεγονότα, στην παγκόσμια ανθρωπότητα, την μη εξάπλωση του ιού.

Η αναγκαιότητα στο να διαφυλάξει στο ακέραιο τον ελληνικό λαό, θέτοντας το σύνολο των δυνάμεών του στην υπηρεσία των πολιτών, δείχνουν την διαχρονική αξία της πολιτικής του.

Η οικονομική ενίσχυση των εξουθενωμένων πολιτών με μέτρα τόνωσης της οικονομίας ύψους 2 και 3 δισ. Ευρώ διαφυλάττουν τόσο εμάς όσο και την πολιτική του προέδρου και Πρωθυπουργού μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και μας κάνουν να νοιώθουμε υπερήφανοι.

Οι πολίτες πρέπει με εμπιστοσύνη, ευσυνειδησία και με υπευθυνότητα, αφού γνωρίζουν, να τηρούν τα μέτρα που θέσπισε η κυβέρνηση.

Είμαστε όλοι ενώπιοι με την υποχρέωση να σκεφτόμαστε πολύ, να ζυγίζουμε και να πράττουμε ανάλογα.

Θα αντέξουμε με αξιοπρέπεια, θα υπομείνουμε με ψυχραιμία, θα δεχθούμε με μετριοφροσύνη, όλα αυτά είναι το μεγαλείο της δικής μας ψυχής.

*Τομεάρχης παιδείας, θρησκευμάτων και αθλητισμού ΝΟΔΕ Κιλκίς

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]