Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ρώτησε για το πόσιμο νερό στα Κρούσια και απάντηση… δεν πήρε

«Πως γίνεται να ομιλώ ανάμεσα στους πρώτους και όχι να λαμβάνω απαντήσεις στις όποιες ερωτήσεις μου ανάμεσα στους τελευταίους αλλά… να μην λαμβάνω καν απαντήσεις;».

Με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Θόδωρος Βαφειάδης την έντονη ενοχλησή του έναντι της διοικήσεως του δήμου όταν με την ολοκλήρωση της συζήτησης επί των εκτός ημερήσιας διατάξεως θεμάτων της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 9.3.20 δεν έλαβε καμμία απάντηση από τους αρμόδιους αντιδημάρχους στα ερωτήματα που έθεσε για το πόσιμο νερό της περιοχής του πρώην δήμου Κρουσίων (Κρουσσών).

Ο κ. Βαφειάδης που έλαβε πρώτος τον λόγο στην σειρά των ομιλητών-ερωτώντων δημοτικών συμβούλων διερωτήθηκε αν διενεργούνται έλεγχοι της ποσότητας νερού του σχετικού δικτύου καθώς και σε ποιες επί μέρους περιοχές είναι κατάλληλο και σε ποιες όχι.

Ζήτησε δε το θέμα να εξετασθεί κυρίως στην περιοχή του ορεινού όγκου των Κρουσίων ενώ αναφερόμενος στη επάρκεια εν όψεο Καλοκαιριού υπογράμμισε την ανάγκη να ληφθεί από τώρα μέριμνα για την συντήρηση της απόδοσης των γεωτρήσεων πριν αυτές αρχίσουν να στερεύουν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα