Πολιτική

Θ.Ρεβενάκης: «Είχαμε καταθέσει πριν 14 μήνες πρόταση γιά ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων του ΓΝ Κιλκίς»

Αναφορικά με την είδηση περί ενεργειακής αναβαθμίσεως των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας, ο πρώην διοικητής τους, Θοδωρής Ρεβενάκης, με σχόλιό του στην σχετική ανάρτησή μας, γνωστοποιεί, ότι πρόταση για τέτοια αναβάθμιση είχε καταθέσει η υπ` αυτόν διοίκηση ήδη πριν από 14 μήνες.

Ωστόσο το έργο δεν προχώρησε, καθ’ ότι «μεσολάβησαν εκλογές, γιορτές, πανηγύρια, υποσχέσεις γιά νέο νοσοκομείο…..και τελικώς ήρθε η ΔΙΚΑΙΩΣΗ», όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει ο κ. Ρεβενάκης.

Το σχόλιο του πρώην διοικητή με τίτλο «ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ!», έχει ως εξής:

«Πριν 14 μήνες ακριβώς, στις 15-05-2019 η τότε Διοίκηση του Γ.Ν.Κιλκίς είχε καταθεσει την πρόταση, απαντώντας στην πρόσκληση με κωδικό 10.4c.15.1-2 του Ε.Π. «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», και τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων – Παραγωγή ενέργειας από μονάδες ΣΗΘΥΑ ή με χρήση ΑΠΕ σε νοσοκομεία».

Στο τεχνικό δελτίο πράξης συμπεριλαμβάνονται και κτιριακές παρεμβάσεις όπως εξωτερική θερμομόνωση κελύφους και οροφής, αντικατάσταση κουφωμάτων, φωτιστικών σωμάτων, κ.ά.
Είχε προηγηθεί, η ολοκλήρωση από ιδιώτη μηχανικό, μετά από διαγωνιστικές διαδικασίες, Διενέργειας Ενεργειακής Επιθεώρησης, Εκπόνησης ΜΕΑ, Έκδοσης ΠΕΑ και Εκπόνησης Οικονομοτεχνικής Μελέτης Ενεργειακών Επεμβάσεων των κτισμάτων του νοσοκομείου, καθώς και η Νομιμοποίηση μιας σειράς ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ κτισμάτων που βρήκαμε μπροστά μας.

Μεσολάβησαν εκλογές, γιορτές, πανηγύρια, υποσχέσεις για νέο νοσοκομείο…..και τελικά ήρθε η ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Σήριαλ που ανεστάλη, βέβαια,ως δια μαγείας, με την αλλαγή διοίκησης!

Η κοινωνία του νομού δικαιούται ποιοτικές παροχές υπηρεσιών υγείας, όποιος κι αν κόψει την κορδέλλα.»

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]