Γενικά

Θ.Ρεβενάκης: «Δεν μας πτοεί καμμία επιχείρηση «δολοφονίας» χαρακτήρων»

Το καταγγελόμενο περιστατικό χειροδικίας, στο οποίο φέρεται να πρωταγωνίστησε ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς Θεόδωρος Ρεβενάκης θα διερευνήσει το υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε, κατόπιν συνεννοήσεως της πολιτικής υγεσίας του με τον διοικητή της 4ης υγειονομικής περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, «εξουσιοδοτήθηκε ο διοικητής της περιφέρειας να καλέσει τον διοικητή του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς και να ενημερωθεί για τα διαδραματισθέντα στο νοσοκομείο, για τα οποία καταγγέλεται».

Ο ίδιος θα ζητήσει ενημέρωση και από το αστυνομικό τμήμα Κιλκίς το οποίο ασχολήθηκε με το θέμα και στη συνέχεια θα ενημερώσει σχετικά την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Υπενθυμίζεται, ότι, όπως υποστηρίζει μια εργαζόμενη του νοσοκομείου με προβλήματα υγείας, ο διοικητής Θεόδωρος Ρεβενάκης, χειροδίκησε σε βάρος της και την τραυμάτισε.

Η γυναίκα τον μήνυσε για απλή σωματική κάκωση, που δηλώνει ότι υπέστη, ενώ και αυτός της υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Επί πλέον ο κ.Ρεβανάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων και μηχανισμών, μέσω κατασκευασμένων και ψευδών συμβάντων, να πλήξουν το κύρος και την αξιοπρέπειά μου, και τελεί να με εξοντώσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς θα πέσει για άλλη μια φορά στο κενό.

Η υγιής συνεργασία διοίκησης και εργαζομένων, προκειμένου να προχωρήσει το έργο εξυγίανσης, ανασυγκρότησης και ηθικής ανόρθωσης του δημόσιου συστήματος υγείας συνεχίζεται, και καμμία επιχείρηση «δολοφονίας» χαρακτήρων δεν μας πτοεί».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]