Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Φώτησε η πόλη

Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης του Κιλκίς, με νέες γιρλάντες στην κεντρική οδό της 21ης Ιουνίου και την πλατεία Ειρήνης, ενώ σήμερα είχαμε την τοποθέτηση της πολύ όμορφης φωτιζόμενης μπάλλας στην είσοδο του πάρκου “Κήπος”.

Την τιμιτική του έχει ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Θέμης Κοσμίδης που σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρει τα εξής:

“Είναι σαφές ότι φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Οι άνθρωποι αναζητούν κάποια αίσθηση κανονικότητας σε αυτή την περίοδο που έχει τόσες πολλές αλλαγές και δυσκολίες.

Φέτος θα ζήσουμε τα πρώτα Χριστούγεννα με Covid-19, με κοινωνικές αποστάσεις και απομόνωση.

Η φωταγώγηση είναι μία επιβεβλημένη κίνηση, να προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το τοπικό επιχειρείν, αλλά και την ψυχολογία των δημοτών.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τις λήψεις σας από τη φετινή φωταγώγηση”.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την συνέντευξη του αντιπεριφερειάρχη υποδομών Πάρι Μπίλλια στο διοικητήριο του Κιλκίς  

Φωτοσχόλιο

Από την συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με το νέο βουλευτή του Κινήματος Πέτρο Παππά

Φωτοσχόλιο

Από το Τουρνουά στο Παλαιό Αγιονέρι

Δείτε ακόμα