Αγροτικά

Θεματική εκδήλωση για τον αγροτικό τομέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς

Μια γεμάτη και άκρως εποικοδομητική ημέρα ήταν η Παρασκευή 5η Απριλίου 2024 για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Κιλκίς.

Καλεσμένοι της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς και της δημοτικής οργάνωσης Παιονίας η Χριστίνα Σταρακά, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και υπεύθυνη Αγροτικού Τομέα του Κινήματος και οι Μιχάλης Τζελέπης και Γρηγόρης Τιμοσίδης, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε κτηνοτροφικές μονάδες του νομού, ενημερώθηκαν και αφουγκράστηκαν τις αγωνίες του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου του Κιλκίς.

Στις 7 το απόγευμα ακολούθησε ανοιχτή θεματική εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης και συντόνισαν ο Λάζαρος Παζαρτζικλής, Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς και η Φρόσω Σανίδα, γραμματέας δημοτικής οργάνωσης Παιονίας.

Κατά την εκδήλωση διατυπώθηκε η θλιβερή διαπίστωση ότι το 2023 ήταν η χειρότερη χρονιά πληρωμών από την εφαρμογή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στη χώρα μας.

Κεντρικός πυλώνας όλων των ομιλιών, της Χριστίνας Σταρακά, του Μιχάλη Τζελέπη και του Γρηγόρη Τιμοσίδη ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι ο μόνος ιδεολογικός και πολιτικός φορές που μπορεί να εγγυηθεί την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων αγροτών, που απορρέουν από την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εκδήλωση έκλεισε με τοποθετήσεις, ερωτήσεις και προβληματισμούς του παρευρισκόμενου κοινού και με την υπόσχεση από την νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς ότι θα συνεχιστούν οι ανάλογες δράσεις και εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον νομό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]