Πολιτική

Θέματα υποδομής σχολείων δήμου Παιονίας απασχόλησαν τον Χ. Γκουντενούδη

ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Η ανέγερση του 4ου νηπιαγωγείου Πολυκάστρου απετέλεσε αντικείμενο συνάντησης εργασίας του δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη με τον αντιπρόεδρο της «Κτιριακές Υποδομές» ΑΕ του υπουργείου υποδομών Ανδρέα Αθανασόπουλο και τον πρόεδρος της επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βάιο Βαϊτσίδη, διευθυντή του 2ου δημοτικού σχολείου Αξιούπολης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26.9.14 και μετά το πέρας της οι προαναφερθέντες επισκέφθηκαν το 2ο δημοτικό σχολείο Πολυκάστρου και το 2ο δημοτικό σχολείο Γουμένισσας όπου προς το παρόν τοποθετήθηκαν λυόμενες αίθουσες γιά άμεση επίλυση των τρεχόντων προβλημάτων των εν λόγω σχολείων σε συνεργασία με τους διευθυντές.
Ο κ. Αθανασόπουλος αντιμετώπισε θετικώς τα αιτήματά τους και δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας με τον δήμο ώστε να επιλυθούν προβλήματα κτιριακών υποδομών των σχολικών μονάδων.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσώπησε τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]