Αθλητισμός

Η σαββατιάτικη μη λειτουργία του σταδίου δημιουργεί προβλήματα

Από τον προπονητή κλασικού αθλητισμού Φίλιππος Μισαηλίδη λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:

« Σε συνέχεια της προηγούμενης αναφοράς στην λειτουργία του δημοτικού σταδίου Κιλκίς σας επισυνάπτω τα ωράρια λειτουργίας των σταδίων γύρω πόλεων το Σάββατο:

-Γιαννιτσά 07.30-21.00
-Σέρρες 07.00-20.00
-Κατερίνη 07.30-21.00
-Λαγκαδάς 10:00-20.00
-Αμπελόκηποι 07.00-21.30
-Βέροια 24 ώρες ανοιχτό

Δυστυχώς αυτοί που έχουν οριστεί υπεύθυνοι από τον δήμο αντί να «ανοίξουν τα μάτια» τους και να δουν το πρόβλημα ώστε να προσπαθήσουν έστω να το λύσουν, θέλουν «συγχαρητήρια» για το “Κιλκίς 10.30-12.30 (μόνο για αθλητές των συλλόγων στίβου)”.

Σημείωση της σύνταξης: Πράγματι τα παραδείγματα, τα οποία παραθέτει ο κ. Μιχαηλίδης, ισχύουν στο ακέραιο, όπως, όμως, ισχύουν στο ακέραιο και τα παραδείγματα άλλων σταδίων με περιορισμένο ή και πολύ περιορισμένα διαστήματα λειτουργίας το Σάββατο, τα οποία επικαλείται το αρμόδιο όργανο του δήμου Κιλκίς.

Επομένως, λύσεις μπορούν να βρεθούν και να δρομολογηθούν μόνο με ουσιαστικό και εμπεριστατωμένο κατ’ ευθείαν διάλογο μεταξύ του δήμου και κάθε ενδιαφερόμενης πλευράς. Από μία αντιπαράθεση μέσω του Τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης όχι λύση αλλά ούτε καν άκρη μπορεί να βρεθεί, και αυτό φυσικά κάθε άλλο παρά επωφελές είναι γιά τον κιλκισιώτικο αθλητισμό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα