Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Θέλει… «ρετουσάρισμα»

Επανεκκίνησαν την Δευτέρα 27.1.20 σε έντονους ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων στον κάθετο «άξονα» της Εγνατίας Οδού, στον κόμβο του Πολυκάστρου, θυμίζοντας σε όλους ότι η υπόθεση αυτή απλώς «πάγωσε» επί ολίγον.

Βλέπετε «η βιτρίνα της πατρίδας μας», όπως είναι η περιφερειακή μας ενότητα και ορθώς χαρακτηρίσθηκε τοιουτοτρόπως από πλευράς των υφυπουργών Μακεδονίας – Θράκης Θεοδώρου Καράογλου κατά την εδώ πρόσφατη επίσκεψή του, θέλει και το «ρετουσάρισμά» της.

Μόνον που αυτό το «ρετουσάρισμα» παραπέμπει περισσότερο σε… κακόγουστο αστείο και λιγότερο σε «βιτρίνα» χώρας – μέλους της Ε.Ε. καθώς εργασίες για διόδια καταγράφουμε, όχι όμως αντίστοιχες για την κατασκευή οδού με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό στηθαίο από τον κόμβο του Πολυκάστρου μέχρι τον αντίστοιχο της Χαλάστρας, που τόσα θύματα έχουν προκαλέσει σε ελλείψεις των.

«Ααα» και να μην ξεχνιόμαστε ότι σε αναστολή ευρίσκεται και η εξαγγελία από πλευράς δημοτικής αρχής για κινητοποιήσεις.

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Δείτε ακόμα