Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Θεϊκό» …δώρο

Αμέσως με τα την λήξη της επίσκεψης του υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Γεωργίου Στύλιου στην Γουμένισσα, τους δύο υφυπουργούς, τον δήμαρχο Παιονίας και τα στελέχη της δημοτικής αρχής δεξιώθηκε σε γνωστό κατάστημα εστίασης, στην κεντρική πλατεία Θάνου Ζελέγκου με τα πλατάνια της Γουμένισσας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αστέριος Τάτσης.

Ο οποίος, πέρα από τα όσα ενθύμια και δώρα προσέφερε επισήμως στον κυβερνητικό επισκέπτη μετά το πέρας της συνδιάσκεψης στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης, φρόντισε να γευθεί τόσο ο κ. Στύλιος όσο και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Κώστας Μπαγινέτας, που τον συνόδευε στην επίσκεψη του στο Κιλκίς, την πραγματικά …«θεϊκή» παλαιωμένη για οκτώ χρόνια σε δρύινο βαρέλι γράπα (τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο επί το ορθότερον) δικής του παραγωγής.

Πρόεδρε για κανένα μικρό μπουκαλάκι δεν θα είχε καμμία αντίρρηση και η …στήλη, που κάτι παραπάνω γνωρίζει, όσο να ‘ναι από τους αξιωματούχους στα θέματα του τσίπουρου!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την αθλητική δράση με θέμα “Παραολυμπιακά και άλλα” στην Αξιούπολη

Άμεση ανταπόκριση

Μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση με τίτλο «Παραολυμπιακά και άλλα» διοργάνωσε πριν από μερικές ημέρες ο δήμος Παιονίας […]

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Δείτε ακόμα