Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ποδηλάτη κοντά στο Πολύπετρο

Γενικά /

Σε πένθος «βύθισε» την Γουμένισσα αλλά και την ευρύτερη περιοχή ο άδικος χαμός αναγνωρίσιμου όσο και δημοφιλούς προσώπου της πόλης, πασίγνωστου φυσιολάτρη και φανατικού χρήστη του ποδηλάτου, με το οποίο συνήθιζε να διανύει μεγάλες αποστάσεις, είτε γιά να διεκπεραιώνει δουλειές του είτε γιά να αθλείται.

Ο άτυχος Γουμενισσιώτης έχασε την ζωή του το απόγευμα της Τρίτης 25.11.14 σε στροφή του δρόμου Αγροσυκιάς Πέλλας-Πολυπέτρου, πολύ κοντά στο Πολύπετρο, όταν ενώ κατευθυνόταν προς την Γουμένισσα, παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο με πινακίδες Θεσσαλονίκής, με προορισμό το Πολύπετρο, ο οδηγός του οποίου έχασε τον έλεγχό του και αυτό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χωρίς ο αναβάτης του ποδηλάτου να προλάβει να αντιδράσει.

Ο οδηγός σταμάτησε, έσπευσε να βοηθήσει το θύμα και κάλεσε σε βοήθεια, κάτι όμως που δεν στάθηκε δυνατόν να αποτρέψει το μοιραίο, αφού τα τραύματα του ποδηλάτη ήταν θανατηφόρα.
Προανάκριση γιά τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το ΑΤ Γουμένισσας.

Περισσότερα

Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας η μονάδα λυματολάσπης της ΔΕΥΑΚ με 6.836.316 ευρώ

Η διαχείριση της λυματολάσπης από τους βιολογικούς καθαρισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με έναν συνδυασμό πρωτοποριακών μεθόδων, που περιλαμβάνει τεχνολογίες […]

Δείτε ακόμα