Γενικά

Θανατηφόρο τροχαίο το απόγευμα της Παρασκευής πάνω από το ΚΤΕΟ Κιλκίς

Το απόγευμα της Παρασκευής 1 Μαίου 2015 στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Κιλκίς – Πολυκάστρου, μπροστά από το συγκρότημα των γ΄ εργατικών κατοικιών Κιλκίς, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος κάτοικος των εργατικών κατοικιών με συνοδηγό την 46 σύζυγό του, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 54χρονου οδηγού, που προσπαθούσε να βγεί από το συγκρότημα των εργατικών κατοικιών, τον σοβαρό τραυματισμό της 46χρονης και τον ελαφρύ τραυματισμό του 22χρονου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο λίγο πιο πάνω από το ΚΤΕΟ, έχουν σημειωθεί πολύ σοβαρά τροχαία δυστυχήματα, λογω της μη ορατότητας του δρόμου και ο “Μαχητής” έχει ζητήσει επανειλημένα με δημοσιευματά του την τοποθέτησει σηματοδότη ή την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοθόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Περισσότερα

Λήψη απαιτούμενων μέτρων προστασίας των εργαζομένων δήμου Κιλκίς κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Την περίοδο του θέρους λαμβάνει χώρα ιδιαίτερη καταπόνηση των εργαζομένων που οφείλεται στη συνέργεια μετεωρολογικών παραγόντων του εξωτερικού περιβάλλοντος και […]

Δείτε ακόμα