Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Θα έχει «δύσκολο δρόμο»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γ.Γεωργαντάς κατά την πρόσφατη κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας με μοναδικό θέμα τα των ενεργειών γιά την αποτροπή νέων θανατηφόρων δυστυχημάτων στο «φονικό» τμήμα του κάθετου άξονα προς την Εγνατία Οδό, την υποχρέωση εκτέλεσης των όποιων έργων έχει η έχουσα την κυριότητα της «Εγνατία Οδού» ΑΕ.

Κάτι που σημαίνει, ότι το αίτημα γιά παρεμβάσεις θα έχει δύσκολο «δρόμο» μπροστά του, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι δυσκολεύθηκε πολύ να αναθέσει μελέτη γιά τον έλεγχο της οδικής ασφάλειας και τις ήπιες παρεμβάσεις που χρειάστηκε να γίνουν κατόπιν με βάση τα ευρήματά της, τα οποία βεβαίως δεν ήταν άλλα από το ότι η οδική ασφάλεια στο εν λόγω τμήμα είναι απαράδεκτη!

Κάτι το οποίο ακούσθηκε από τα πλέον αρμόδια χείλη, αυτά των υπευθύνων της μελέτης του καθηγητή του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης και με συμβολή σε αρκετές παρεμβάσεις στον δήμο Παιονίας Νικολάου Ηλιού, ο οποίος παρευρέθη στην εν λόγω συνεδρίαση.

Περισσότερα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]

Δείτε ακόμα