Πολιτισμός

Η “Τέχνη” κόβει την Δευτέρα την βασιλόπιτά της

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της “Μ.Κ.Ε. Τέχνης” καλεί τα μέλη και τους φίλους της Τέχνης την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” για να κόψει την βασιλόπιτα του.

Επίσης στην ανακοίνωση της αναφέρονται και τα εξής: “Να πιούμε καφεδάκι, να ανταλλάξουμε σκέψεις, ιδέες και να κουβεντιάσουμε προτάσεις.

Όλα αυτά με τη συνοδεία φίλων κιλκισιωτών μουσικών που θα συντροφεύσουν την παρέα μας σε ένα μελωδικό σεργιάνι. Ο Ηλίας Μωσαϊδης στην κιθάρα και φωνή, ο Παναγιώτης Ασλανίδης στη φωνή και ο “αλχημιστής” Σταύρος Γιαβασίδης στα κρουστά θα διαλέξουν μουσικές και τραγούδια για μας.

Ελάτε στην παρέα μας για να φτιάξουμε τη δική μας ιστορία κατά τα πως τα λέει και ο Διονύσης Σαββόπουλος μιας και οι παρέες σε αυτόν τον τόπο φτιάξανε κατά καιρούς υπέροχες ιστορίες. Και ο τυχερός του φλουριού θα αμειφθεί εικαστικά !

Το ζαχαροπλαστείο “ΓΩΝΙΑ” ευγενικά μας προσφέρει τη βασιλόπιτα ενώ η τραγανή πίτα της Αγγελικής, το μυρωδιαστό κέικ της Μάρθας, τα μαμαδίστικα κουλουράκια της Ελένης και πολλά άλλα σιγοψήνονται για τη συνοδεία του καφέ!”

Περισσότερα
Δείτε ακόμα