Αθλητισμός

Τέταρτος ο Παπαδόπουλος στα 10.000 μ. του «Μ.Αλέξανδρος»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος στην Θεσσαλονίκη ο διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» με νέες επιδόσεις συμμετοχής στον ίδιο και στα παράλληλα αγωνίσματα. Επί πλέον προσήλκυσε χιλιάδες κόσμου, αθλητές και μη, στους δρόμους της συμπρωτεύουσας προβάλλοντας τον αθλητισμό, τα οφέλη που προσφέρει όταν γίνεται τρόπος ζωής και την χαρά της συμμετοχής. Και όλα αυτά παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Στους αγώνες έλαβε μέρος και ο Αίας Κιλκίς με «σημαιοφόρο» τον εδώ και πολλά χρόνια κορυφαίο Κιλκισιώτη δρομέα μεγάλων αποστάσεων Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο σπουδαίος Μαραθωνοδρόμος έλαβε μέρος στον δρόμο 10.000 μ. και προσέθεσε ακόμη μία σημαντική επιτυχία στον ενεργητικό του. Με επίδοση 32.50 τερμάτισε μπροστά στον Λευκό Πύργο τέταρτος ανάμεσα σε 3029 δρομείς, ενώ μπροστά του βρέθηκαν μόνο δύο Κενυάτες κι ένας Ρώσος αθλητής κι έτσι ήταν ο πρώτος Έλληνας σ’ αυτό το αγώνισμα.
ΑΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ Μ
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Μαρία Στάμου στα 10.000 μ., όπου με ατομική επίδοση και μεγάλη επίδοση συλλόγου, 46.21, τερμάτισε στην 197η θέση και στην 19η ανάμεσα στις γυναίκες, προσθέτοντας άλλη μία εξαιρετική παρουσία στο ενεργητικό της και δείχνοντας μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Στον δρόμο των 10.000 μ.,, πολύ καλές επιδόσεις πέτυχαν επίσης οι Αντώνης Μηλιώτης με 40.08 καταλαμβάνοντας την 40η θέση και ο Παναγιώτης Αβραμίδης με 44.17 που του έδωσε την 121η θέση. Οι δύο αθλητών του Αίαντος σημείωσαν νέες ατομικές επιδόσεις. Στα 10.000 μ., αγωνίστηκαν ακόμη η Ρεβέκκα Κομήτη με επίδοση 54.59 καθώς και ο προπονητής πετοσφαίρου του συλλόγου, Ανδρέας Αβραμίδης με 56.20.

Στα 5.000μ. ξεχώρισαν οι επιδόσεις του Σταύρου Κατσαρώνα με 23.17 και του Γιώργου Χνιτίδη με 26.38. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αθλητές αγωνίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στον τρίτο αγώνα βουνού, «Αυτισμός-Ελπίδα 2015» στο Ωραιόκαστρο.
Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής δρόμων του Αίαντος Φιλιππος Μισαηλίδης. Το «παρών» έδωσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και γονείς και φίλοι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα