Τέσσερα στελέχη του Κιλκίς στα κλιμάκια εθνικών ομάδων ηλικιακών κατηγοριών

Αθλητισμός /

Διεξάγονται από αύριο έως και την προσεχή Δευτέρα 25.1.16 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης προπονήσεις των κλιμακίων Βορείου Ελλάδος των χειροσφαιρικών εθνικών ομάδων ηλικιακών κατηγοριών (εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων).
Γιά άλλη μία φορά το κιλκισιώτικο χειρόσφαιρο δίνει το «παρών» σε κλιμάκια των εν λόγω ηλικιακών κατηγοριών, καθώς έχουν προσκληθεί τέσσερα στελέχη του.
Πρόκειται γιά τους Αθηνόδωρο Τοκατζόγλου, Αριστοτέλη Φαχουρίδη και Χρήστο Μπαλάσκα, που συμπεριελήφθησαν στο κλιμάκιο Β.Ελλάδος της εθνικής εφήβων και Ευγενία Σαμολαδά που προσκλήθηκε στο αντίστοιχο της εθνικής κορασίδων.
Και τα τέσσερα στελέχη προέρχονται από το «φυτώριο» του ΓΑΣ Κιλκίς με τους τρεις εφήβους να στελεχώνουν ήδη την ομάδα ανδρών του συλλόγου!

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]