Αθλητισμός

Πρωταθλήτρια στο διπλό του Όλομουτς η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

H Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Amina Anshba ήταν καλύτερες στον τελικό του Olomouc Open και επικράτησαν των Jessie Aney και Lena Papadakis με 6-2, 6-4, για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ούτε σετ δεν έχασαν όλη την εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του Όλομους Γραμματικοπούλου και Anshba. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Τσέχες Ellen Katzer και Johana Markova με 6-2, 6-0. Στα προημιτελικά απέκλεισαν τη Λετονή Daniela Feldmane και την Τσέχα Katerina Mandelikova με 6-1, 6-3, ενώ στα ημιτελικά την Ισπανίδα Ariana Geerlings και τη Γερμανίδα Natalia Siedliska με 6-3, 6-1.

Αυτός ήταν ο 2ος φετινός τίτλος για τη Βαλεντίνη, που κατέκτησε ακόμα έναν τίτλο σε τουρνουά 60.000 δολαρίων στα διπλά, στο Σπλιτ της Κροατίας. Συνολικά ήταν ο 32ος τίτλος στην καριέρα της στα διπλά, έχοντας κερδίσει και 16 τίτλους στα μονά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]