Αθλητισμός

Παρελθόν αποτελεί ο προπονητής ο Μ.Κατσαβάκης του Αγροτικού Αστέρα

Με διαιτητές από την Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων της Δράμας θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας της Αναγέννησης Πλαγιάς με τον Αγροτικό Αστέρα στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς στις 5 το απόγευμα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τσακίρη και Παναγιώτη Κουβαλάκη και παρατηρητή τον Νίκο Καζακίδη.

Με νέο προπονητή ο Αγροτικός κόντρα στην Αναγέννηση

Η συντριβή από τον Εδεσσαϊκό (1-4) σήμανε το διαζύγιο του Κατσαβάκη με τον Αγροτικό Αστέρα.

Παρελθόν αποτελεί από τον Αγροτικό Αστέρα ο Μάκης Κατσαβάκης. Η απώλεια της πρώτης θέσης και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν την απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού από τον πάγκο των «σταχυοφόρων».

Σε αναζήτηση προπονητή πλέον η ομάδα του Ευόσμου, τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθούν οι επίσημες υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Περισσότερα

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]