Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Το τέλος …της αρχής!

«….Αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς του καθώς και κορύφωση (σ.σ.: η υπογράμμιση της στήλης) στην σταδιοδρομία του…» χαρακτηρίζει ενημερωτικό δελτίο τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κιλκισιώτη ηθοποιού Κώστα Καβακιώτη στην παράσταση του έργου του Σαίξπηρ «Μάκμπεθ» του ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία της Αναστασίας Ρεβή.

Η στήλη διαφωνεί, καθώς γνωρίζοντας τα υποκριτικά προσόντα, κατάρτιση και δυνατότητες καθώς και την πνευματική «καλλιέργεια», το ήθος και τον εξαίρετο χαρακτήρα του συγκεκριμένου συντοπίτη, θεωρεί δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν ακόμη και στο εγγύς μέλλον και άλλες μεγάλες θεατρικές στιγμές του Κώστα Καβακιώτη μέχρι την παρατεταμένη κορύφωση.

Πιο απλά, θεωρεί ότι η ερμηνεία του στον ρόλο του Μάκμπεθ δεν είναι παρά το τέλος …της αρχής, της καταξίωσης του άξιου Κιλκισιώτη θεαντρανθρώπου.

Και έπεται …λαμπρή συνέχεια.

Σ.Φ.

 

 

 

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Παναγιώτη Γουδαμάνη στην λαϊκή αγορά του Κιλκίς

Γιά… άλλο σκοπό!

Τα στελέχη πολιτικών γραφείων αιρετών, νυν και πρώην, επιλέγονται και προορίζονται να διεκπεραιώνουν κυρίως ενημερωτικής φύσεως θέματα των γραφείων και […]

ΜΑΥΡΟ γιά… τους αμετανόητους!

Ζούμε των αιώνα της αμεσότητας και ταχύτητας και στους τομείς της επικοινωνίας και ενημέρωσης. Ωστόσο, φαίνεται, εν όψει των δημοτικών […]

Δείτε ακόμα