Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πενήντα όλοι κι όλοι

Την ανεμπόδιστη διέλευση ξένων πολιτών μέσω της επικράτειας της αποφάσισε από συνολικά έξη συνοριακές διαβάσεις μεταξύ των οποίων και αυτή των Ευζώνων αποφάσισε πριν τρία ελάχιστα εικοσιτετράωρα η κυβέρνηση των Σοπίων (αυτό ισχύει για τους πολίτες των 29 χωρών που επιτρέπεται η είσοδος στην Ελλάδα, χωρίς περιορισμούς).

Και τούτο διότι λόγω της έξαρσης της πανδημίας στην γειτονική μας χώρα τα σύνορα με αυτήν εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά.

Πάντως την Δευτέρα 15.6.20 πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου από τις 12 τα μεσάνυκτα όταν και ξεκίνησε το μέτρο μέχρι τις 12 το μεσημέρι η κίνηση στο διαβατηριακό τμήμα των Ευζώνων ήταν υποτονική καθώς στην χώρα μας είχαν εισέλθει μόλις πενήντα περιπτώσεις

Σε αντίθεση βεβαίως με ότι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια όταν τέτοια εποχή σχηματίζονταν ουρές δεκάδων, αν όχι εκατοντάδων, μέτρων από οχήματα τουριστών, μηδέ εξαιρουμένων και των γειτόνων μας, οι οποίοι κατευθύνονταν προς διάφορα παραλιακά θέρετρα της Βόρειας και όχι μόνον Ελλάδας.

Ας ελπίσουμε ότι προϊούσης της θερινής περιόδου και ύφεσης της πανδημίας στην γειτονική μας χώρα θα ξαναδούμε στην μεγαλύτερη πύλη εισόδου της χώρας μας, τους Ευζώνους, σκηνές… ταλαιπωρίας !!! πού τόσο μας λείπουν !!!!

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]