Οικονομία

Τελευταία παράταση για το πρόγραμμα CLLD/LEADER που υλοποιεί η ΑΝΚΙ

Τρίτη και τελευταία παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στήριξης για την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, αποφάσισε η Αναπτυξιακή Κιλκίς κατόπιν πολλών σχετικών αιτημάτων, στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για έργα δημόσιου χαρακτήρα, ύψους 1.230.000 ευρώ.

Οι αιτήσεις αφορούν το Μέτρο 19.2 για «Στήριξη Υλοποίησης Δράσεων των Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων – CLLD/LEADER)».

Η πολυαναμενόμενη προκήρυξη του τοπικού προγράμματος LEADER που θα αφορά τις ιδιωτικές επενδύσεις αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες εβδομάδες καθόσον η Αναπτυξιακή Κιλκίς έχει ολοκληρώσει τις προσήκουσες διαδικασίες και περιμένει πλέον τις σχετικές εγκρίσεις!

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, την συμπλήρωση των αιτήσεων στήριξης και άλλες διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να απευθύνονται στα στελέχη της Αναπτυξιακής Κιλκίς (Σόλωνος 13, Κιλκίς) στο τηλέφωνο 23410 25305 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]r.

Υπενθυμίζεται ότι όλο το πληροφοριακό υλικό είναι διαθέσιμο στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας: www.anki.gr.

Περισσότερα

Η METRO τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η METRO προχώρησε στη διοργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο: «Αγκαλιάζοντας την Ισότητα», […]

Δείτε ακόμα