Κοινωνία

Τελετουργικό άνοιγμα των φετικών κρασιών από τους Γουμενισσιώτες της Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16.12.15 στο εντευκτήριό του η καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου Γουμενισσιωτών Θεσσαλονίκης, που αφορούσε σε συνεστίαση-δείπνο με την ευκαιρία του ανοίγματος των κρασιών της φετινής χρονιάς.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε γιά ένατη συνεχή χρονιά και «αγκαλιάστηκε ζεστά» από τα μέλη και τους φίλους τους συλλόγου που κατέκλυσαν την αίθουσα.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:

«….Η ατμόσφαιρα ήταν φιλική και χαρούμενη, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει όλους μας. Σ’ αυτό συνέβαλαν και οι μουσικοί μας, που φρόντισαν με τα τραγούδια και την μουσική τους να δώσουν πολύ κέφι και να τραβήξουν τους προσελθόντες σ’ ένα ξέσπασμα διασκέδασης.
Ευχαριστούμε τον οινοπαραγωγό της Γουμένισσας Θόδωρο Θεοδωρίδη για την προσφορά του σε κρασί, με το οποίο καλύψαμε τις ανάγκες της εκδήλωσης και το οποίο τίμησαν δεόντως οι προσελθόντες, μέχρι τελευταίας σταγόνας. Επίσης, ευχαριστούμε τις γυναίκες του συλλόγου που φρόντισαν να ετοιμάσουν τους μεζέδες, τις σαλάτες και τον σιμιγδαλένιο χαλβά, για την νοστιμιά των οποίων απέσπασαν τα συγχαρητήρια των συμμετεχόντων.

Ήταν η τελευταία εκδήλωση για το έτος που διανύουμε. Χαιρόμαστε για την ανταπόκριση που είχαμε με την συμμετοχή των μελών και των φίλων μας, και παίρνουμε θάρρος για το μέλλον.
Οι εκδηλώσεις της επόμενης χρονιάς αρχίζουν την 17η Ιανουαρίου με την κοπή της βασιλόπιτας και την εκλογή του νέου Δ.Σ.».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα